Hovedmålet med spillet er at dræbe fjender og samle mønter. For at gøre det skal spillerne holde fangehullet i god form.

Spilguiden er et brætspil med to spillere som opdagelsesrejsende, der skal kæmpe sig igennem et fangehul. Du starter med et bestemt beløb og en bestemt tid til at bygge dit fangehul, før du bliver jaget ud af den anden spiller. Du kan bygge vægge, rum, fælder og andre ting for at hindre dine modstanders fremgang (og gøre dem nemmere for dig selv).

Sjovt nok har nogle af de bedste spiludviklere endda fået en platform, hvorpå de har udviklet deres egne spil.

Det er her, jeg vil fortælle om et af de bedste og mest populære spil, som er blevet spillet af millioner af mennesker over hele verden, nemlig Spilguiden.

Spilguiden har været populær siden udgivelsen i 2009, og det er ikke kun kendt for at være et spil, men for sin unikke grafiske stil. Spillet foregår i en verden kaldet The World – en labyrint med utallige døråbninger, der fører fra et hjørne til et andet. I denne virtuelle verden kommer du til at spille som enten en alf eller en dværg, der tager på forskellige opgaver rundt om i verden. Du vil også støde på mange forskellige monstre, der er forbundet med hver eneste opgave, du tager op under dit spil.

Dette er det første spil nogensinde af sin slags, der tager en helt ny tilgang til genren.

Grundtanken bag Spilguidens DDK er at skabe spil, som er dybt forankret i vores liv og intuitivt velkendte.

DDK er en slyngelagtig dungeon-crawler, hvor du tager kontrol over en usandsynlig helt og guider dem gennem en mørk og forræderisk verden, der kæmper mod en række væsner på deres jagt efter overlevelse. Spillet er designet med tilgængelighed i tankerne, så uanset hvilket færdighedsniveau du har, vil du være i stand til at opleve spændingen ved eventyr uden nogen frustration.

Dette er et rollespil, der hylder fantasiverdenen D&D. Den bruger en dungeon keeper som den primære helt. Spillerens mål er at besejre alle de andre helte og blive den ultimative legende.

Helten skal bruge værktøjer som døre og monstre strategisk for at erobre alle fjender. Spillere skaber deres egen personlige quest og kan vinde bytte, erfaringspoint, guld og endda niveauer, mens de opbygger deres karakters færdigheder og evner.

Spillet foregår i en fantasiverden, som består af en menneskelignende race kendt som orkerne og deres fjender, elverne (også kendt som Sylvanas). Den har fire spilbare racer: Mennesker, Orcs, Undead og Dwarves.

Spillet er blevet rost for dets strategiske gameplay og udfordring. Det vandt flere priser, herunder “Bedste pc-spil” ved The Game Awards i 2016

Spilguiden er en dansk online videospiludvikler grundlagt i 2003 af tidligere lærere Magnus Coloredhøns Hvidt og Brian Nielsen med deres første udgivelse som Dungeon Keeper til Microsoft Windows den 14. august 2004.

Det mest populære spil i Norge, spilguiden, er et spil, du spiller igennem som landsby. Selvom dette spil ikke er så interaktivt som andre spil, kræver det stadig store mængder indsats og tid at blive ved med at køre.

Spilguiden, et skandinavisk ord for guide, er en app, der er baseret på spillet “Dungeon Keeper.”

Spilguiden er en digital guide, der leder spillerne igennem spillet. App’en giver indsigt og giver råd om, hvordan man kan komme videre gennem fangehulevogterens niveauer. Udviklerne har også gjort det muligt for spillere at dele deres erfaringer med andre brugere for at lære af hinanden.

Spilguiden blev skabt af et lille firma kaldet RTS Labs fra Stockholm, Sverige.

Dungeon Keeper kommer med en række forskellige spiltilstande, og den primære tilstand er singleplayer-kampagnen.

Det er et strategispil, der giver dig kontrol over en gruppe fantasivæsner, der kæmper om dominans over hinanden. Det blev udviklet af Peter Molyneux og udgivet den 24. november 2007.

Dungeon Keeper er et action-eventyrspil udviklet af Bullfrog Productions og udgivet af Electronic Arts i 1997. Spilleren kontrollerer en barbar, der skal ødelægge fangehullet til den titulære Dungeon Keeper og dens onde mester, den Store Onde.

Mens du prøver at bygge dit eget fangehul ud fra genstande, der er faldet fra dræbte væsner, skal du forsvare det mod invaderende eventyrere. Du starter med et par simple fælder og væsner, men efterhånden som du gør fremskridt, øges din hær i størrelse og kompleksitet.

Målet med spillet er at besejre fire helte, der forsøger at stjæle skatte fra dit fangehul til sig selv. Dit væsens evner er begrænsede, så det kræver dygtighed at skabe effektive fælder for dem!