På trods af at det har været 20 år siden Dungeon Keeper blev først udgivet, er det stadig et populært spil. Denne populæritet har ført til frigivelsen af den nye version, Spilguiden: Dungeon Keeper.

Med den nye version er der en delvis opdatering til det klassiske design og gameplay, men ideen bag spillet er stadig intakt. Dette betyder, at du stadig har evnen til at bygge de dødsbikser, der kraftfuldt beskytter din ærefulde forsvarer, når uvelkomne indtrængende truer med at trænge ind på territoriet.

Der er nogle nye funktioner herunder magiske våbemaskineri, der kan opgradere dine tropper, samt et legendarisk hovedkvarter som du skal forsøge at forsvare.

Forskellige missioner kræver unikke strategier, såsom at bygge mure omkring sit område eller sende hekser og trolle ud for at distrahere og ødelægge modstanderne. Spillet er nu meget mere forfinet end det var for 20 år siden; hvert kort er autentisk detaljeret, tropperteams kan designes fra bunden op, og der er lyseffekter langs det dystre spilmiljø.

Dungeon Keeper’s magi har heldigvis ikke styrtdykket på 20 års tid. Det bringer masser af sjov og udfordringer sammen i en god og fuldpakket fanfare af strategisk spilleskoleglæde!

Dungeon Keeper er uden tvivl et af de bedste strategispil. Det giver dig muligheden for at bygge og vedligeholde din egen underground-base og forsvare den mod andre spillere eller computeren. Som spillerskal du udvikle din base ved at mine guld, indsamle sjæle fra ødelagte eventyrere og udføre forskellige slags præstationer.

Grafikken i Dungeon Keeper er god, selvom animationerne nogle gange kan være lidt klodsede. Lydsporet har dog en spændende struktur og stemning som virker tiltalende på spilleren. Anden element som fanger de flestes opmærksomhed er det sofistikerede gameplay. Spillet byder på masser af missionsmuligheder og gameplaymuligheder, såsom muligheden for at fodre den onde krystalkreatur, som du skal bruge for at bekæmpe modstanderen.

Kort sagt tilbyder Dungeon Keeper et underholdende strategispil, der byder på god grafik, interessant gameplay og masser af missionsmuligheder. Så hvis du leder efter et sandt strategispil, som kan holde dig underholdt i timevis, så skal du ikke tøve med at give Dungeon Keeper et forsøg!

Spilguiden Dungeon Keeper er et fremragende strategispil der beder dig om at bane din vej igennem det magiske univers af guder og monstre. Som en ond kunstner kan du konstruere din egen underjordiske base med rådhuset som centrum. Design, opbyg og beskyt dit dunke, mens du leder dine propagandaener mod fjendtlige hold. Form dit eget frygtindgydende hær bestående af trolde, fælder, imps, minotaurer og drager for at regere den uhyggelige verden.

Du er voksen for at tilpasse alle aspekter af dunken og på den måde skabe din helt specielle stil og container tilhandle trusler fra andre hold. Forbedre teknologien og mester de magiske kræfters samt burholdets evne til at udføre offensivt og defensivt er nødvendige trin mod succes. Spillet tilbyder fantastisk grafik, der bringer det mørke fantasivil til live. Det har også et dynamisk og unikt score-system der bestemmer succesen for din karakter.